Als je de halve eeuw passeert kun je grapjes verwachten. Dus
kwam mijn familie met Sara-slingers en een echte Sara-oranjekoek (niet oranje
of roze maar bruin deze keer en geweldig lekker). Voor het tegenwicht had ik
een taart gebakken met een recept van het bakprogramma van 24Kitchen. Rudolf
van Veen laat daar zien dat bakken leuk kan zijn. Is het ook als je maar genoeg
bezoek hebt om het op te eten. Ik maakte de prinsessentaart en
versierde de taart met rolfondant in mijn favoriete kleuren. Een springvorm van 16 cm is wat krap voor het Moskovisch
beslag en het afkoelen van de cake moet nog wat langzamer zodat het krimpen van
de cake geen al te grote deuken veroorzaakt. Verder had ik in plaats van een
halve liter slagroom 300 ml gebruikt en dat was genoeg voor de vulling. De
combinatie van cake, frambozenjam en banketbakkersroom met vanille is een
aanrader.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten