zondag 14 september 2014

Sara



Als je de halve eeuw passeert kun je grapjes verwachten. Dus kwam mijn familie met Sara-slingers en een echte Sara-oranjekoek (niet oranje of roze maar bruin deze keer en geweldig lekker). Voor het tegenwicht had ik een taart gebakken met een recept van het bakprogramma van 24Kitchen. Rudolf van Veen laat daar zien dat bakken leuk kan zijn. Is het ook als je maar genoeg bezoek hebt om het op te eten. Ik maakte de prinsessentaart en versierde de taart met rolfondant in mijn favoriete kleuren. Een springvorm  van 16 cm is wat krap voor het Moskovisch beslag en het afkoelen van de cake moet nog wat langzamer zodat het krimpen van de cake geen al te grote deuken veroorzaakt. Verder had ik in plaats van een halve liter slagroom 300 ml gebruikt en dat was genoeg voor de vulling. De combinatie van cake, frambozenjam en banketbakkersroom met vanille is een aanrader.


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen