zaterdag 11 september 2010

koken zonder keuken


Dit is mijn keuken momenteel. Geen kookplaat, geen koelkast wel een leuke loshangende pijp ter decoratie en de tuin vol met bouwafval. 's Ochtends om half 8 sta ik op de stoep bij sandra om mijn melk uit haar koelkast te halen. Afwassen mocht daar ook dus net als op de camping met een teiltje vol servies over het plein. Eten doen we heel eenvoudig. Soep met brood werd niet echt gewaardeerd door Hannah, dus dan maar een keertje chinees en onszelf uitnodigen bij anderen. Nog maar een week te gaan en dan ga ik appeltaart bakken en Indiase curry maken met heel veel kruiden. Onderstaande recept al een keer eerder beschreven, maar wat is het gemakkelijk en toch lekker. Tijdens de afwas bij Sandra voorbereid en 's avonds opgewarmd in de magnetron.


Pasta met kikkererwten
500g pasta (vlinders, of conchigli of andere korte pasta), groot blik kikkererwten, veel platte peterselie, 3 rode uien, klein gedroogde peperoncino, parmezaan.
Kook de pasta. Fruit de gesnipperde uien met de peperoncino in olijfolie. Daarna uitgelekte kikkererwten erbij. Als deze min of meer warm zijn, dan het grootste gedeelte van de gehakte peterselie erbij. Hier de uitgelekte pasta doorheen mengen Serveren met parmezaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten