tag:blogger.com,1999:blog-3796291409188193924.post5411064974714811368..comments2024-03-15T17:27:45.963+01:00Comments on GUOD: Het beste recept voor appelflappenHarriƫthttp://www.blogger.com/profile/04217916006754239823noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3796291409188193924.post-66759716986888368952013-12-30T21:36:16.230+01:002013-12-30T21:36:16.230+01:00Ik leg ze na het bakken op een schone theedoek, aa...Ik leg ze na het bakken op een schone theedoek, aan keukenpapier blijven ze plakken.Arjanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3796291409188193924.post-40034573240335265522011-01-02T16:39:33.803+01:002011-01-02T16:39:33.803+01:00Voor een kilo zelfrijzend bakmeel zal een vierde f...Voor een kilo zelfrijzend bakmeel zal een vierde flesje bier ook nog open moeten (en natuurlijk een vijfde als je ook nog bier wilt drinken tijdens het bakken) De hoeveelheden zijn (zoals ik het altijd doe) allemaal wat afgerond.Bouwe-Jan in Jemenhttps://www.blogger.com/profile/01241245391443323946noreply@blogger.com